Vaja läheb:
- 200 g tooreid kartuleid
- 200 g maapirni
- 1 väike sibul
- 1 küüslauguküüs
- 1 dl riivjuustu
- 1 muna
- soola
- musta pipart
- praadmiseks õli või võid
Riivi kooritud kartulid ja maapirn jämeda riiviga ning sega kokku peenelt riivitud sibula ja küüslauguga. Klopi muna lahti ning sega kartulimassile, lisa riivjuust. Maitsesta soola-pipraga.
Lase pannil õli kuumaks, kalla sinna kartulisegu ning aja ühtlaselt laiali; küpseta keskmisel kuumusel 10 minutit. Kata pann suure taldrikuga ning keera ümber nii, et kartulikook jääb taldrikule.
Libista kook uuesti pannile ja küpseta ka teist poolt umbes 10 minutit.
Lõika rösti sektoriteks, serveeri koos külma kastmega (hapukoor+värske till ja murulauk).