Vaja läheb:
- 1 kg kartulid
- 0.35 kg maapirni
- 2 suuremat porgandit
- 3 suuremat punast sibulat
- 4 küüslauguküünt
- tüümian
- 3 spl oliiviõli
- 1 tl sool
- pipar
- 1/2 kl valget veini
- 3/4 kl vett
- 1/2 kl Parmesani juustu
Valmistamine:
1. Vastavalt koori või puhasta ning seejärel viiluta peenelt kartul, maapirn, porgand ja punane sibul.
2. Sega kausis segamini kartul, sibul, pressitud küüslauk, oliiviõli, tüümian, sool ja pipar kuni kõik maitsed on omavahel segunenud.
3. Võta ahjuvorm ning lao pool kartuli-sibula segust vormi. Lao vahele viilutatud maapirn ning porgand. Peale lao ülejäänud kartuli-sibula segu. Seejärel kalla peale veini ja vee segu ning aseta 175-kraadisesse ahju 50 min – 1 h küpsema.
4. Võta vorm ahjust välja ning raputa peale Parmesani juust. Aseta vorm tagasi ahju ca 10 minutiks.